Політика конфіденційності
1. Загальні положення

1.1. Фізична-особа підприємець Нікель Нія Валеріївна діє як Володар персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010. У зв`язку з цим, опубліковується дане Положення про конфіденційність (далі – Положення), в якому визначено порядок збирання, використання та розкриття інформації, яку Ви надаєте, використовуючи сайт.

1.2. Прохання уважно ознайомитись з Положенням, оскільки саме в ньому визначена мета та підстава обробки Ваших персональних даних.

1.3. Володаря персональних даних згідно із вказаним Положенням можна ідентифікувати за наступною інформацією:

Найменування: Фізична-особа підприємець Нікель Нія Валеріївна
E-mail: Akitore1@gmail.com
Телефон: +380939708993

1.4. Для кращого розуміння умов даного Положення наводяться наступні визначення термінів (понять), які використовуються в ньому:

Володар персональних даних - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки. Володарем Ваших персональних даних є ФОП.

Сайт – це веб-сайт, що знаходиться, за посиланням pritonkrasoty.studio, за допомогою, якого Володар персональних даних реалізує відповідні послуги та продає товари.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням сайту.

2. Персональні дані, які обробляє ФОП,

підстави такої обробки

2.1. Персональні дані обробляються Володарем виключно після ознайомлення Вами з цим Положенням та наданням згоди на обробку персональних даних. Початком обробки персональних даних є момент натискання кнопки «оформити покупку» та «бронювати».

2.2. Під час користування сайтом Володар просить надати таку інформацію:

- прізвище ім`я та по-батькові;

- контактні дані (номер мобільного телефону та E-mail);

- інформація про населений пункт Вашого перебування;

- дата народження.

Ви також можете з власної ініціативи вказати додаткову інформацію, яка, на Вашу думку, є необхідною для отримання послуг, які надає Володілець.

Крім того, Володар може збирати деякі дані з Вашого комп`ютера, телефона, планшета або іншого пристрою, який Ви використовуєте для доступу до сайту, наприклад, IP-адресу, тип використаного браузера, мовні налаштування тощо.

2.3. Підстави

2.3.1. Персональні дані, необхідні для створення Вами замовлення послуги чи купівлі товару на сайті, зокрема:

- на зазначений Вами номер мобільного телефону будуть телефонувати для підтвердження замовлення чи бронювання на сайті;

- на вказаний Вами E-mail буде надходити лист з альтернативним підтвердженням Вашого замовлення чи бронювання;

- за вказаним Вами іменем буде здійснюватися Ваша ідентифікація, також за цим іменем будуть здійснюватись усі звернення (як усні, так і письмові) з будь-яких питань, що виникнуть при користуванні сайтом;

- зазначення Вашого місця перебування необхідне для визначення кола територіально найближчих пунктів доставки товару, придбаного через сайт;

- за бажанням Ви можете вказати дату Вашого народження для того, щоб додатково засвідчити, що Ви досягли віку, з якого можна укладати цивільно-правові угоди.

Водночас, наголошуємо, що факт заповнення форми на сайті є підтвердженням з Вашої сторони того, що Ви володієте обсягом дієздатності, необхідним для укладання цивільно-правових угод.

2.3.2. Персональні дані, необхідні для оформлення та опрацювання Вашого бронювання онлайн (надсилання повідомлень щодо Вашого бронювання, як-от підтвердження, зміни та нагадування).

2.3.3. Спілкування з Вами – звернення до Вас з інших питань поштою, електронною поштою, телефоном і через повідомлення, залежно від типу контактної інформації, яку Ви нам попередньо надали. Ми також опрацьовуємо усі запити, які Ви нам надсилаєте.

2.3.4. Покращення сервісу - використання персональних даних в аналітичних цілях, спрямоване на поліпшення запропонованих Вам послуг. Дані також можуть використовуватися в тестових цілях, для розв'язання проблем і для покращення функціональності сайту, при умові максимально можливого знеособлення таких даних.

2.3.5. Інформація Вашого профілю може використовуватись в маркетингових цілях, наприклад:

- для періодичної розсилки новин про послуги та товари (Ви можете в будь-який час відмовитися від маркетингових розсилок електронною поштою – просто натисніть на посилання «Відмовитися від розсилки», яке є в кожному листі);

- на Сайті або на сторонніх сайтах (включаючи соціальні мережі) Ви можете бачити індивідуальні пропозиції, створені з урахуванням наданої Вами інформації, які, на наш погляд, можуть здатися вам цікавими;

- якщо Ви будете брати участь в інших акціях (наприклад, розіграшах), відповідна інформація буде використана для керування такими акціями.

2.3.6. Дослідження ринку: іноді клієнти можуть бути запрошені до участі у дослідженнях ринку. Якщо Ви отримаєте запрошення взяти участь у такому дослідженні, будь ласка, ознайомтеся з відповідною інформацією, щоб зрозуміти, які персональні дані буде зібрано та яким чином їх буде використано в майбутньому.

2.3.7. Юридичні цілі: в деяких випадках Ваші дані можуть бути використані для опрацювання та вирішення правових суперечок, для розслідування, на вимогу органів державної влади і суду, направлених в порядку, визначеному чинним законодавством України.

2.3.8. Надання ваших персональних даних здійснюється на добровільних засадах. Однак в залежності від типу послуг, які Ви використовуєте, в деяких випадках послуги можуть бути надані тільки після збору певних персональних даних. Наприклад, ми не зможемо обробити Ваше бронювання та покупку, якщо не отримаємо інформацію про Ваше ім'я і контактні дані.

2.3.9. У випадку використання автоматичних способів обробки персональних даних, які можуть мати для Вас юридичні або інші серйозні наслідки, ми будемо застосовувати належні заходи з охорони Ваших прав і свобод, включаючи право на отримання людського втручання.

3. Спеціальні категорії персональних даних

3.1. Володар не обробляє персональні дані, що стосуються расового або етнічного походження, політичних, релігійних або світоглядних переконань, членства в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

4. Обробка інформації про дітей

4.1. Послуги, які пропонуються через сайт, надаються особам, які досягли 14-річного віку та можуть укладати цивільно-правові угоди.

4.2. Реалізація будь-яких послуг через сайт на користь осіб, які не досягли 14-річного віку, здійснюється виключно за згодою одного із батьків або опікуна. В таких випадках здійснюється обробка інформації про дітей, яка надана батьками або опікунами.

Якщо стане відомо, що були оброблені персональні дані особи, яка не досягла 14-річного віку, без згоди на те її одного з батьків або опікунів, Володар залишає за собою право знищити таку інформацію.

5. Передача персональних даних третім особам

5.1. З метою належного виконання взятих на себе зобов`язань щодо надання послуг повинне передавати Ваші персональні дані третім особам, серед яких:

5.1.1. Контрагенти (бізнес-партнери) – фізичні або юридичні особи, бронювання послуг яких Ви здійснюєте через сайт. При цьому, між Володарем та такими особами укладені угоди щодо дотримання вимог конфіденційності щодо Ваших персональних даних.

5.1.2. Супідрядники Володара із надання технічних, платіжних, транспортних та інших послуг. Вказані супідрядники не можуть використовувати Ваші персональні дані з метою, що не пов`язана із використанням Вами Сайту.

5.1.3. Ваші персональні дані можуть бути надані на запит контролюючого органу державної влади або суду, поданий в порядку та на підставах, визначених чинним законодавством України.

5.2. Передача Ваших персональних даних вказаним особам здійснюється в обсязі, необхідному для виконання відповідних завдань, з обов`язковим зазначенням про статус таких даних та про необхідність забезпечення належного рівня захисту цих даних.

6.Файли cookie

6.1. Щоб оптимізувати свої послуги і маркетингові матеріали, Нікель Нія Валеріївна використовує так зване відстеження дій користувачів на різних пристроях. Таке відстеження може проводитися як з використанням файлів cookie, так і без них.

6.2. Файл cookie - це невеликий фрагмент даних, який надсилається в браузер на Вашому комп'ютері або мобільному пристрої.

6.3. За допомогою відстеження дій на різних пристроях Нікель Нія Валеріївна може відстежувати операції користувачів на одному пристрої, зокрема, комбінувати дані, зібрані з певного браузера або з мобільного пристрою з даними з іншого комп'ютера або пристрою, з'єднаного з комп'ютером або пристроєм, з якого дані були отримані.

6.4. Файли cookie використовуються в різних цілях. Вони допомагають розпізнавати Вас як одного і того ж користувача на різних сторінках сайту. Інформація, яку ми збираємо з допомогою файлів cookie, включає IP-адресу, ідентифікаційний номер пристрою, переглянуті сторінки, тип браузера, інформацію про пошук через браузер, операційну систему, інтернет-провайдер, мітку часу, реакції на рекламу, відповідну URL-адресу та функції під час активності на сторінці в додатку.

6.5. Щоб дізнатися більше про те, як працювати з cookie-файлами або видалити їх, зайдіть на сайт allaboutcookies.org в розділ «Довідка»/»Допомога» свого браузера. Через налаштування браузера (наприклад, Internet Explorer, Safari, Firefox, Chrome) ви можете вибрати, які cookie-файли приймати, а які - відхиляти. Розташування налаштувань залежить від того, який браузер ви використовуєте. Щоб знайти необхідні налаштування, зайдіть у розділ «Довідка»/ «Допомога» у вашому браузері.

Якщо Ви вирішите відмовитися від певних технічних та (або) функціональних файлів cookie, Вам можуть бути недоступні деякі функції Сайту.

7. Строк обробки персональних даних

7.1. Ваші персональні дані обробляються протягом 10 років, що відраховуються від останнього оформленого Вами бронювання або замовлення товару.

8. Технічні та організаційні засоби захисту персональних даних

8.1. З метою уникнення випадків несанкціонованого доступу до Ваших персональних даних, а також їх неправомірного знищення, зміни, блокування, копіювання, поширення та інших неправомірних дій третіх осіб Володар використовує перевірені технічні засоби захисту передачі та зберігання таких даних.

8.2. Володар також вживає ряд організаційних заходів з метою забезпечення надійного захисту Ваших персональних даних. Зокрема, зі всіма контрагентами та супідрядниками, визначеними в розділі 5 Положення, укладаються угоди, що зобов`язують їх дотримуватись вимог конфіденційності щодо Ваших персональних даних.

8.3. Володар дотримується принципу мінімізації персональних даних. Обробці підлягають лише ті персональні дані, які необхідні для надання послуг та на обробку яких Ви надаєте свою згоду.

9. Права суб'єкта персональних даних

9.1. Відповідно до чинного законодавства України Ви маєте такі права:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володаря чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу володарю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володарем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.
11. Набрання чинності цієї політики та порядок внесення змін

11.1. Це Положення набирає чинності з дня його опублікування, а саме з 23.09 2020.

11.2. ФОП вправі вносити зміни та доповнення до цього Положення, які підлягають опублікуванню.

11.3. У випадку, якщо Ви не згідні з будь-якими змінами умов цього Положення, Ви зобов'язані припинити використання Сайту. Факт продовження використання Сайту після внесення змін трактується як згода з прийнятими змінами та/або доповненнями.